АНОНС. 4 липня у Вінниці відкриється фотовиставка «Село Марківці – мала батьківщина Блаженнішого Митрополита Володимира»

 

З 4 по 6 липня 2015 року у м. Вінниця пройде фотовиставка «Село Марківці – мала батьківщина Блаженнішого Митрополита Володимира», присвячена річниці упокоєння Блаженнішого Владики. Захід відбудеться з благословення митрополита Вінницького і Барського Симеона.

 

Організатори: Вінницька єпархія Української Православної Церкви та Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

 

Місце проведення: Арт-галерея торгового центру «ІнтерШик» (вул. Архітектора Артинова, 12-А).

 

Вінниця не випадково була обрана місцем проведення виставки, адже свого часу Марківці та Летичівський район адміністративно входили до складу Вінницької області. Сам Блаженніший Митрополит Володимир щороку відвідував із архіпастирськими візитами Вінницьку єпархію.

 

Експозицію виставки складуть світлини з відвідин Його Блаженством рідних Марківець, зроблені у різні роки. Зокрема, це зображення батьківської хати, видів села та його околиць, церкви, де пономарив, та монастиря, у якому хрестився майбутній Предстоятель Української Православної Церкви, могил рідних та портрети земляків. Автори світлин: митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр (секретар Митрополита Володимира) та протоієрей Максим Брусника (фотограф Його Блаженства).

 

У відкритті фотовиставки, яке відбудеться 4 липня о 14-00 візьмуть учать митрополит Вінницький і Барський Симеон та духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр.

 

 

АНОНС. 4 липня у Вінниці відкриється фотовиставка «Село Марківці – мала батьківщина Блаженнішого Митрополита Володимира»