Музей Блаженнішого Митрополита Володимира відвідав завідувач кафедри українського православ’я та теології МАУП


4 грудня 2015 року Музей Блаженнішого Митрополита Володимира відвідав завідувач кафедри українського православ’я та теології Міжнародної академії управління персоналом, директор духовно-просвітницького центру імені Святих Апостолів МАУП протоієрей Діонісій Мартишин.

Протоієрей Діонісій оглянув представлену експозицію та поділився своїми враженнями у книзі почесних відвідувачів. Зокрема, священик наголосив, що великий апостол Української Православної Церкви — Блаженніший Митрополит Володимир — на усі віки для кожного православного пастиря буде реальним прикладом жертовного, відданого служіння Богові та Православ’ю, прикладом милосердя та турботи. Також прот. Діонісій наголосив, що Блаженніший Володимир був не тільки великим пастирем Церкви Христової, але й видатним богословом, соціальним мислителем та впливовим громадським діячем.

Під час зустрічі з духівником Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром йшлося про розвиток співпраці кафедри українського православ’я та теології МАУП та Фонду у вшануванні пам’яті Митрополита Володимира, беручи до уваги заслуги спочилого Митрополита перед сучасною богословською наукою.

 

Музей Блаженнішого Митрополита Володимира відвідав завідувач кафедри українського православ’я та теології  МАУП