Серед відвідувачів Музею Блаженнішого Митрополита Володимира – люди із особливими потребами

 

Такі гості музею мають бажання долучитися до історії життєвого шляху і служіння Першосвятителя.

3 квітня 2016 року Музей Блаженнішого Митрополита Володимира відвідав Олексій – вболівальник баскетбольного клубу «Будівельник», який хворіє на ДЦП. Його, разом із мамою, до Преображенського собору на Теремках та до музею привів один з функціонерів команди Григорій Хижняк. Григорій є прихожанином собору та учасником багатьох заходів, що проводяться Фондом пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

За недільною відправою Олексій мав змогу посповідатися та прийняти Святі Христові Тайни. Візит до Музею був для юнака довгоочікуваним та важливим. Він згадує – «Митрополит Володимир мене кожної Пасхи благословляв». Хлопець добре пам’ятає свої зустрічі з Предстоятелем. Щороку Блаженніший Митрополит Володимир вітав із Великоднем молодь з особливими потребами та дарував корисні та потрібні таким людям подарунки. Кожного року був серед цієї когорти і Олексій. Дещо з подарунків слугує хлопцю і досі.

На згадку про відвідини Музею духівник Фонду митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр вручив гостям пам’ятні подарунки.

 

Серед відвідувачів Музею Блаженнішого Митрополита Володимира – люди із особливими потребами