За підтримки Фонду видано книгу «Словник Нового Завіту»


12 травня 2016 року у Відкритому Православному Університеті в стінах Святої Софії Київської відбулася презентація книги київського священника протоієрея Богдана Огульчанського - «Словник Нового Завіту».

У своїй роботі кандидат фізико-математичних наук, у минулому астрофізик, а нині богослов, викладач, один із засновників Всеукраїнського православного педагогічного товариства, опрацював переклади Біблії українською, давньогрецькі та церковнослов’янські оригінали. Вперше в Україні було поєднано усю наявну традицію сприйняття Нового Завіту, представив багатство синоніміки українських біблійних перекладів. Словник містить близько 1000 ключових слів та слововиразів з відповідними цитатами зі Святого Письма, а також скорочений церковнослов’янсько-грецько-український словник богословської термінології Нового Завіту.

Книга була видана у столичному видавництві “Дух і Літера” за підтримки Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

Того ж дня отець Богдан презентував свою роботу у Музеї Блаженнішого Митрополита Володимира, який відідав ієрарх Еладської Православної Церкви митрополит Верейський, Наусський і Камбанійський Пантелеімон у супроводі духівника Фонду митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра.

 

За підтримки Фонду видано книгу «Словник Нового Завіту»

За підтримки Фонду видано книгу «Словник Нового Завіту»