До Дня захисника України видано книгу «Пам’ять про Блаженнішого Митрополита Володимира у зоні АТО»

 

Книгу видано з ініціативи Асоціації «Молода Україна» та Мадридського навчально-консультаційного центру відкритої освіти МАУП (Королівство Іспанія).

Вона розповідає про гуманітарні, духовно-просвітницькі, пастирські, міссіонерські та благодійні заходи, проведені в Донецькій області, під час війни на Сході України, в пам’ять про Блаженнішого Митрополита Володимира, як про визначного миротворця XX століття та духовного лідера, поряд з яким приходили до згоди не лише опоненти, але й противники.

Ми віримо, що сьогодні Митрополит Володимир молиться про мир в Україні, перед Престолом Божим, як завжди робив це за своє життя. Прямим доказом цьому є те, що заходи, описані в книзі, відбулися. Ви прочитаєте про реальну допомогу, яку, під час війни, було надано військовослужбовцям, які готувалися до відрядження у зону АТО, тим, які перебували там беспосередньо, мирним мешканцям Донецької області, які знаходилися на території збройного протистояння, пораненим солдатам, у шпиталях Києва та Дніпра, а також дітям Сходу України.

Видання буде цікавим всім, хто вивчає тему діяльності Української Православної Церкви в умовах війни.

В його основі — матеріали про спільні проекти: Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира, Синодального військового відділу УПЦ, Державної спеціальної служби транспорту, загальноосвітньої школи №6 імені Т.Г. Шевченка міста Слов’яська Донецької області та Київського Центрального клінічного госпіталю Міністерства оборони України.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні Дня захистника України духівник Фонду відвідав базу полку поліції особливого призначення "Київ" >>>

 

 

"До

"До

"До

"До

"До

"До

"До

"До