Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в рамках акції «Три мішечки»

З благословення духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та настоятеля Спасо–Преображенського собору на Терамках митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра стартував благодійний проект «Три мішечки». За декілька днів, як почала діяти Благодійна акція багато небайдужих людей зголосились і підтримали добру ініціативи.

22 грудня 2016 року, ще одна багатодітна родина отримала підтримку у підготовці до Різдвяних свят. Протоієрей Димитрій Черкашин батько 12 дітей, 6 з яких прийомні, настоятель храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці, с. Глібовка, Вишгородського району (Київська єпархія).

 

Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в раках акції «Три мішечки»

Нагадаємо, що «Три мішечки» - це особлива акція до якої долучаються усі охочі, хто прагне наслідувати своїм життям хороший приклад святого Миколая та може присвятити часточку свого часу для того, аби стати кращим, добрішим та своїм життя засвідчувати, що творити та примножувати добро це призначення кожної людини!

 

Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в раках акції «Три мішечки»

Доречі головними правилами для сім’ї зі слів о. Димитрія є підтримка один одного: “Скажіть «Ні» секретам! Секрет – це недовіра. Маючи секрет, ви говорите своїй половинці: “Ти не гідний моєї довіри!”. Таємниця створює бар’єр між вами. Заохочуйте і хваліть! Не забувайте про те, що піддаючи вашого партнера критиці, ви говорите йому: “Ти все робиш погано, а значить ти поганий!”. Майже у всіх випадках, докори і критика не дають ніякого результату. Знаходьте спільні інтереси. Обговорюйте прочитані книги, фільми, проведений разом відпочинок, приготування їжі, захоплення спортом, водіння автомобіля, їзду на велосипеді, спільне відвідування оздоровчих комплексів. Наша родина велика! Діти це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни. У нас є можливість показати цим дітям, що вони потрібні нам. Потрібні здоровими, розумними, сильними. І що ми допоможемо їм стати такими, бо саме від нас залежить, якими вони виростуть. Від нас залежить їхнє майбутнє, а, отже, і наше, і майбутнє всього суспільства. Для нашої родини стала справжньою несподіванкою зелена красуння, яку подарував КО "Київзелебуд". Ялинка має коріння і після свят ми планує її висадити на подвір’ї біля нашого дому. Дякуємо, що незабуваєте про нас! Бережи Вас Господь! ”

 

Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в раках акції «Три мішечки»

Організатори благодійної акції від щирого серця висловлюють Подяку генеральному директору КО "Київзелебуд" Михайлу Наконечному та прес-секретарю КО "Київзеленбуд" Наталії Грушко за багаторічну дружбу та підтримку благодійних проектів, які втілює колектив Просвітницького Центру. Нехай Вам Господь Бог поверне сторицею за вашу щедрість та небайдужість до дітей з туберкульозного диспансеру, багатодітних родин та безхатьків.

До речі, ще одну ялинку було передано до Музею Блаженнішого Митрополита Володимира, яка після свят буде посажена в Елизаветинському парку, що знаходиться поруч зі Спасо–Преображенським собором та Музеєм.

 

Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в раках акції «Три мішечки»

Отож, збір речей продовжується до 18 січня 2017р. (з 10:00 до 16:00)

Увага! Також багатодітній родині (6 дітей, а батько в АТО) потрібна пральна машинка. Якщо у когось буде можливіть допомогти родині будемо вдячні!

Місце збору речей: м.Київ. вул. Маршала Конєва,3а, Спасо–Преображенський собор на Теремках.

Організатори благодійної акції: Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та клір Спасо–Преображенського собору. Детальніше тел. (098)9992583 або (096)7903436

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Музей Блаженнішого Митрополита Володимира відвідала багатодітна родина священика Димитрія Черкашина >>>

Дві багатодітні родини отримали допомогу в рамках благодійного проету «Три мішечки» >>>

 

Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в раках акції «Три мішечки»

Жива ялинка та подарунки для багатодітної родини в раках акції «Три мішечки»