За сприяння Фонду здійснена поїздка в зону АТО до Дня святого Миколая

 

Учасники поїздки, разом із головою Асоціації Юрієм Ломовим, який провів на передових позиціях кілька місяців, відвідали місця навколо Донецького аеропорту, де проходили запеклі бої під час його служби в 2014-2015 роках. Військовослужбовці, що зараз несуть службу «на передку», були приємно здивовані цим візитом, адже на їх позиції практично не доїжджають волонтери. Бійці отримали допомогу, зібрану Фондом пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та партнерами Асоціації ветеранів АТО України.

Військовослужбовці на позиціях біля Донецького аеропорту в 300 та 800 метрах від ворога були приємно здивовані, коли отримали київські торти та свіжі фрукти до свята.

З благословення Високопреосвященнішого Олександра, Митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського на передову лінію прибула ікона святого Георгія Переможця. Перед нею були відслужені молебні у військовій частині та крайніх точках ЗСУ на передовій, де після молитви воїни отримали благословення: ікони святого Миколая та молитовники воїна.

Таким чином, Асоціації ветеранів АТО разом із Фондом пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира вдалося надати допомогу у військову базу в Дружковці та на позиції наших воїнів в Авдіївці, Опитному, Водяному та в місця розташування ЗСУ неподалік Донецького аеропорту. Крім продуктового забезпечення було зібрано та доставлено кілька ящиків якісних медикаментів для стоматологічного кабінету на передовій.

 

ФОТОАЛЬБОМ >>>

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

За сприяння Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира, в трьох містах зони АТО прозвучала молитва за мир в Україні >>>

Гуманітарну допомогу, зібрану за ініціативи Фонду, доставлено військовим Дружківки >>>

 

Представники Асоціації ветеранів АТО України здійснили поїздку в зону АТО до Дня святого Миколая