Духівник Фонду передав Великодні подарунки вихованцям Святошинського дитячому будинку-інтернату для хлопчиків з психоневрологічними розладами


13 квітня 2015 року, в рамках благодійної програми «Вірою, Надією Єдині» VII Міжнародної Пасхальної Асамблеї відбувся благодійний концерт в Святошинському дитячому будинку-інтернаті для хлопчиків з психоневрологічними розладами.

 

В гості до вихованців завітали духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр з дитячою вокальною естрадною студією «Забава».

 

Керівник студії Дар’я Кириченко та її вихованці подарували хворим дітям справжнє свято музики, добра та дружби.

 

На завершення концерту самі вихованці інтернату разом з викладачами заспівали для митрополита Олександра та «Забави» пісню на слова Блаженнішого Митрополита Володимира.

 

Митрополит Олександр благословив вихованців, викладацький і медичний склад інтернату та поздоровив зі світлим святом Воскресіння Христового.

 

Від Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира Високопреосвященніший владика передав дітям великодні подарунки – різноманітні смаколики та фрукти.