До Дня Матері Просвітницький центр Фонду провів дитячий захід у недільній школі Оболонського собору

14 травня 2017 року  в приміщені Недільної школи Свято–Покровського собору на Оболоні відбулось дуже ніжне та зворушливе, як материнське серце, свято з нагоди Дня матері. Його учасники, маленькі вихованці недільної школи спільно із дорослими зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, подякувати їй за любов і турботу, а також привітати всіх жінок що були присутні у залі та побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення. Захід організовано з ініціативи Просвітницького Центру Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира, спільними зусилями релігійною громадою Свято – Покровського собору на Оболоні та БФ «Православний спадок України на Святій Горі Афон».

Просвітницький центр Фонду провів захід до Дня Матері

Зі сцени цього дня лунали чудові вірші та пісні про материнську любов та ласку. В рамках заходу також було відкрито виставку тематичних дитячих малюнків «Ніжність материнського серця». Усі юні художники були відзначенні Фондом пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира почасними іменними Подяками від духівника Фонду, цікавими подарунками та звісно солодощами. В тому числі Подяки вручили: Адаменко Марії, Адаменко Варварі, Воропай Олександрі, Сулимі Марії, Сулимі Івану, Івановій Емілії, Тарасенко Тетяні, Андруханенко Вікторії, Войткевич Алісі, Войткевич Арсенію, Черенковій Анастасії, Горбатенко Ярославі, Книшуку Назарію, Тагайчиновій Варварі, Сокирко Софії, Меркуловій Вікторії, Меркуловій Поліні, Повещенко Майї, Виниченко Ользі та ін.

Просвітницький центр Фонду провів захід до Дня Матері

По завершені концертної програми з вітальним словом від імені духівника Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра до всіх присутніх звернулася керівник Просвітницького центру Фонду:

«Слово “мама” росте разом з нами тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, як тихо гладить по голівці рідна рука. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя. Мама - всьому початок. Мама - берегиня роду людського. Блаженніший Митрополит Володимир за життя дуже шанував свою мамусю, і навчав нас своїм власним прикладом як любити, підтримувати і найголовніше поважати найріднішу людину в світі. Дорогі матусі бажаємо Вам добра і здійснення усіх материнських мрій і надій. Бажаєм Вам безмежної радості, вдячності від дітей, синівської любові та тепла. Нехай Господь незалишає Вас на життєвому материнському шляху дає сил та спокою, здоров’я на многая літа.Сьогоднішнє свято пройшло чудово і я від щирого серщя дякую партнерам та усім хто долучився до благої справи. Нехай Господь сторицею віддячить вам за ваші справи милосердя. І спільними зусилями будемо продовжувати творитти добро» - підкреслила Ксенія Зозуля.

Просвітницький центр Фонду провів захід до Дня Матері

За партнерство та співорганізацію виставки дитячої творчості «Ніжність материнського серця» та за відданість дітям у благородній справі з виховання підростаючого покоління і надання їм можливостей для розкриття власного Богом даного таланту у мистецькій сфері Подяками від Фонду також були відзначені: настоятель Свято–Покровського собору на Оболоні прот. Микола Терещук, його вірна спутниця по життю матінка Лідія Петрівна Терещук, яка також є керівником недільної школи собору на Оболоні, а також подяки отримали викладач з декоративно-прикладного мистецтва недільної школи Адаменко Марина та керівник дитячого хору Большакова - Штонда Олена Костянтинівна.

Просвітницький центр Фонду провів захід до Дня Матері


Особливим сюрпризом для гостей став завершальний виступ дітей спільно з батьками із піснею «Мама» на слова Блаженнішого Митрополита Володимира. Свято пройшло в дуже теплій, родинній атмосфері з посмішками та неймовірно позитивними емоціями.