Більше сотні дітей з багатодітних родин відвідали фестиваль квітів «Японія очима українців»


Протягом тижня з 12 до 16 червня багатодітні родини, якими опікується Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира, дякуючи постійному партнеру Центру КО «Київзеленбуд» відвідували фестиваль квітів на Співочому полі «Японія очима українців», який присвячений святкуванню року Японії в Україні.

 

Більше сотні дітей з багатодітних родин відвідали фестиваль квітів «Японія очима українців»
 
Свої роботи на виставці квітів представили ландшафтні дизайнери з десяти районів столиці. В тому числі головним елементом композиції Голосіївського району є КОІ – японська рибка, яка є символом вдачі та наполегливості до втілення мрії.  Шевченківський район на виставці представив сад каменів, що для культури японського народу символізує – гармонію. А от Подільський район вражає відвідувачів особливою презентацією символом Японії – Фудзіямою – це не просто вулкан, який названий найкрасивішим у світі, це ще й візитівка японського народу. Доречі у ясну погоду Фудзіяма вражає гармонійністю і правильністю своїх форм. Їх досконалість не перестає надихати служителів мистецтва. Обриси кратера (більше 500 метрів в діаметрі) нагадують квітку лотоса з вісьмома пелюстками – гребенями, які отримали назва Яксудо-Фуйо. Однак, побачити Фудзіяму цілком велика рідкість. Зазвичай її вершина ховається в хмарах – висота гори складає 3776 метрів.

Більше сотні дітей з багатодітних родин відвідали фестиваль квітів «Японія очима українців»


Цього разу до благодійної акції були залучені родини Корженко, Черкашин, Слинько, Пришляк, Бібік, Гнипа, Калюжна, Скидан, Костриця та Черкас. Участь у акції стала особливою для родини Юлії та Георгія Калюжних, адже саме в цей період 13 червня припадає день народження їхнього синочка Бориса. Святкування іменин розпочалось із привітань та подарунків, продовжилось солодким столом, і на завершення чудовий подарунок відвідування виставки квітів на Співочому полі. «Ми від щирого серця дякуємо за підтримку та чудове свято для нашої родини організаторам – співробітникам Просвітницького Центру та КО «Київзеленбуд». Виставка просто чудова! Милує око і душу. Для Бориса і дітей цей день народження запам’ятається на все життя» - підкреслила мама сімейства,  Юлія Калюжна.

 

Більше сотні дітей з багатодітних родин відвідали фестиваль квітів «Японія очима українців»
 
Організатори благодійної акції від щирого серця висловлюють подяку генеральному директору КО "Київзелебуд" Михайлу Наконечному, заступнику генерального директора Наталії Кураковій та PR директору КО "Київзеленбуд" Наталії Грушко за багаторічну дружбу та підтримку благодійних проектів, які втілює колектив Просвітницького Центру. Нехай Вам Господь Бог поверне сторицею за вашу щедрість та небайдужість до дітей з багатодітних родин.