Під патронатом Фонду відбувся VII благодійний дитячий проект «Сонце надії в наших долонях!»


7 грудня 2017 року в Будинку творчості Голосіївського району (проспект Голосіївський, 22) вже всьоме відбувся благодійний проект «Сонце надії в наших долонях!» для обдарованих дітей з обмеженими можливостями різних верств населення.

 

Під патронатом Фонду відбувся VII благодійний дитячий проект «Сонце надії в наших долонях!»

 

Проект започаткований у 2011 році з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, а нині існує під патронатом Фонду його пам’яті, за підтримки фонду "Рідне місто моє" та Клініки пластичної хірургії Доктора Ростислава Валіхновського.

Цьогоріч у заході взяли участь 7 спеціалізованих шкіл-інтернатів, де навчаються діти з вадами слуху, зору, мови та психічними розладами.  Загалом учасниками свята стали 250 дітей, з них 130 діти зі шкіл-інтернатів.

Основна мета  - організатори надають можливість цим особливим дітям показати свої таланти співу та танцю, відкрити себе для широких мас та взяти участь в спільному виступі з талановитими юними артистами

Гостем програми стала лауреат багатьох конкурсів, двічі фіналістка національного відбору на «Дитяче Євробачення» співачка АLISA (Аліса Панчук). Пітримати дітей у творчому концерті прийшли діти Art music school Zabava та Народний ансамбль естрадно-спортивного танцю " Стелз".  

У холі Будинку творчості працювала благодійна виставка робіт, де були представлені зроблені власноруч дитячі шедеври.

На заході діткам запропонували пройти 4 майстер-класи: «Різдвяна зірка» від Тетяни Бикової, «Брелок міньон» - Анастасії Овчиннікової, «Веселий песик» - Тетяни Фурманової, «Город мастеров» - виготовлення воскових свічок.
З благословення духівника проекту та духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра учасників, гостей та організаторів заходу благословив клірик Преображенського собору м. Києва протоієрей Миколай Тишкун.

Від Фонду були вручені нагороди викладачам шкіл-інтернатів та майстриням.

Директор благодійного проекту  Дар’я Кириченко  подякувала за багаторічну співпрацю Катерині Дятловій – сурдоперекладачу та працівнику телеканалу «ГЛАС».

Керівник проекту  Вікторія Савенко вручила подарунки усім учасникам фестивалю. Особливими відзнаками у вигляді грошових сертифікатів за найкращий номер та найкращі творчі роботи були відмічені дві школи-інтернати.

Наймолодший дует виконавців отримав заохочувальний приз - м'яких ведмедиків.