Запрошуємо приєднатися до благодійної акції від Миколая до Водохреща "Три мішечки"

Запрошуємо приєднатися до благодійної акції від Миколая до Водохреща "Три мішечки"З благословення духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та настоятеля Спасо-Преображенського собору на Терамках митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра стартував щорічний благодійний проект «Три мішечки». Акція буде діяти від Миколая до Водохреща. Протягом цього періоду кожна небайдужа людина зможе стати так би мовити помічником святого Миколая, долучившись до благої справи вибравши кому саме хоче допомогти, а саме:

Перший варіант «Мішечок для багатодітних сімей»;
Другий варіант «Мішечок для дітей з туберкульозного диспансеру»;
Третій варіант «Мішечок для безхатьків».

У рамках акції проводитися збір речей (бажано нових) одяг для дітей та дорослих (шарфи, рукавички, шкарпетки, светри, шапки), дитячі книги (розмальовки, пізнавальна література, казки), іграшки ( конструктори, машинки, ляльки тощо), шкільна канцелярія (фломастери, краски, альбоми, зошити, олівці, пластилин) та засоби гігієни (зубна паста. мило, шампунь). «Три мішечки» - це особлива акція до якої долучаються усі охочі, хто прагне наслідувати своїм життям хороший приклад святого Миколая та може присвятити часточку свого часу для того, аби стати кращим, добрішим та своїм життям засвідчувати, що творити та примножувати добро це призначення кожної людини!

Отож, збір речей проводиться з 17 грудня 2017 р. до 19 січня 2018 р. (з 10:00 до 16:00).

Місце збору речей: м.Київ. вул. Маршала Конєва, 3А, Спасо-Преображенський собор на Теремках.

Організатори благодійної акції: Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та клір Спасо-Преображенського собору. Детальніше тел. (098) 9992583 або (096)7903436.