До дня святого Миколая Просвітницький Центр Фонду організував благодійний захід для дітей з особливими потребами

19 грудня 2017 року Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира організував благодійний святковий захід «Святого Миколая знаємо та прославляємо» для дітей з особливими потребами.

 

До дня святого Миколая Просвітницький Центр Фонду організував благодійний захід для дітей з особливими потребами

Захід  розпочався із вітального слова від імені духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра. З вітальним словом до присутніх звернулась керівник Просвітницького Центру Ксенія Зозуля. Також взяли участь ктитор Просвітницького Центру Олександр Чапалда та завідувач бібліотеки ім.Наталії Забіли, в якій проходив захід, Задонцева Інні Сергіївна. Концертну програму сьогодні відкрили вихованці недільної школи, що діє при Києво-Печерській Лаврі (керівник школи Аполінарія Радченко). Діти дуже відповідально підготувались до свята. Зі сцени звучали вірші та дитячі пісні про святого Миколая.

Особливо надхненим став виступ дитячого театру «Інтеграл» для особливих дітей. Актори театру під управлянням художнього керівника Тамари Сніжко  підготували чудову виставу під назвою «Черевички для Святого Миколая». Вистава розповідає про маленьке Янголятко, яке хотіло зробити добру справу, але у нього нічого не вдавалось довгий час у різних майстернях, разом з іншими Янголятками. І коли він уже почав опускати руки, йому прийшла ідея власноруч пошити Святому Миколаю черевички. Святому настільки сподобалось взуття, що він взяв саме це маленьке Янголятко із собою, роздавати подарунки слухняним діткам на землі.

Завершився захід церемонією нагородження учаників святкового концерту та врученням усім присутнім солодких подарунків. Імені подяки від Фонду за вагомий особистий внесок у збережені і примноженні культурних та духовних цінностей на ниві відродження і процвітання майбутнього нашої землі, за активну участь в просвітницькому заході «Святого Миколая знаємо і прославляємо» сприяння благодійництву в Україні, проявлене милосердя та активну  роботу у розвитку людей з особливими потребами і надання їм можливостей для розкриття власного Богом даного таланту у мистецькій сфері отримали: Задонцева Інна, Сніжко Тамара та Радченко Аполінарія. Також Подяки отримали діти з особливими потребами – актори театру «Інтеграл» в тому числі: Вишниченко Наталія, Деда Юлія, Ляшок Юрій, Іщенко Ілья, Лобенко Ольга, Михайлов Петро, Василевський Павло, Гнипа Тихон, Перехрест Кирил та Банна Марія.
 
Організатори висловлюють подяку усім причетним до організації та проведення благодійного заходу, в тому числі усім волонтерам, благодіникам та  небайдужим людям. Нехай Господь сторицею поверне вам за ваші благі справи!