Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для безхатьків

4 січня 2018 року відбулася перша передача вживаних речей зібраних в рамках щорічної благодійної акції "Три мішечки від Миколая до Водохреща" - для безхатьків. Речі, що були пожертвовані в рамках благодійної акції для людей, які проживають на вулиці, були передані адресатам. Одяг та їжу було перевезено до пункту обігріву для безпритульних, що працює при столичному  Свято-Вознесенському храмі на Деміївці.

 

Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для безхатьків

Нагадуємо, що з благословення духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та настоятеля Спасо-Преображенського собору на Терамках митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра у грудні стартував благодійний проект «Три мішечки». Проект розроблений та втілюється колективом та волонтерами Просвітницького Центру Фонду пам’яті уже другий рік поспіль в період від Миколая до Водохреща. Протягом цього часу кожна небайдужа людина може стати так би мовити помічником святого Миколая, долучившись до благої справи вибравши кому саме хоче допомогти, а саме: Перший варіант «Мішечок для багатодітних сімей»; Другий варіант «Мішечок для дітей з туберкульозного диспансеру»; Третій варіант «Мішечок для безхатьків».
 

Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для безхатьків


Потрібно зауважити, що кожного дня до Свято-Вознесенського храму приходять поїсти 20-40 бідних людей, деякі з них заходять до пункту обігріву, якій працює з 8.00 до 20.00 без вихідних. Протягом холодних днів більше 100 безхатченків користуються можливістю відігрітися, поїсти гарячої їжі та випити чаю. Люди отримують першу медичну допомогу. Бідні люди довіряють парафії і мають можливість не тільки трохи відпочити, але й помолитися. Духовенство храму спілкується з безпритульними, підтримує їх матеріально і духовно.

 

Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для безхатьків


 
«Три мішечки» - це особлива акція до якої долучаються усі охочі, хто прагне наслідувати своїм життям хороший приклад святого Миколая та може присвятити часточку свого часу для того, аби стати кращим, добрішим та своїм життям засвідчувати, що творити та примножувати добро це призначення кожної людини!

Збір речей проводиться з 17 грудня 2017 р. до 19 січня 2018 р. (з 10:00 до 16:00). Місце збору речей: м.Київ. вул. Маршала Конєва, 3А, Спасо-Преображенський собор на Теремках. Організатори благодійної акції: Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та клір Спасо-Преображенського собору. Детальніше тел. (098) 9992583 або (096)7903436.

Координатори та волонтери хочуть сказати усім людям, які допомогли в рамках благодійного проекту – “ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЄМО!” Нехай Вам Господь Бог поверне сторицею за вашу щедрість та небайдужість до дітей з туберкульозного диспансеру, людей похилого віку, багатодітних родин та безхатьків.