Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира зібрав кошти для лікування одинокої матері з дитиною та закликає небайдужих долучилися до збору коштів на подальше обстеження

 

Фонд пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира разом з читачами порталу «Православіє в Україні» зібрали і передали Тетяні Барасюк (Кормич) з сином необхідні кошти для проходження лікування.

 

Героїня багатьох публікацій порталу Тетяна Кормич, що перемогла гепатит С, гостро потребує лікування підшлункової залози. Дорогі процедури їй необхідно проходити 2 рази на рік - навесні і восени.

 

12 тисяч гривень коштує відновний курс. Цих грошей у родини немає, оскільки Тетяна виховує 1,5-річного сина Андрія одна, працювати не може, і вдвох з малюком вони живуть на державну допомогу, якого і так ні на що не вистачає. Зібрані кошти - посильна, здавалося б, сума, яка цим людям зовсім не по силам.

 

***

У той же час збір коштів на обстеження в Ізраїлі триває.

 

У тому, щоб жити далі, а не терпіти нескінченно наслідки гепатиту С в перервах між лікуванням від весни до осені, Тетяні можуть допомогти ізраїльські лікарі. З клініки «Герцлія Медікал Центр» в г.Герцлія, Ізраїль, прийшла відповідь на запит: вони готові надати Тетяні програму медичного обстеження. Лікарі проведуть аналізи і призначать лікування, і є шанс, що вона зможе повернутися до нормального життя.

 

Ціна питання - 5 тис.доларів (3 тис. - Обстеження, 2 тис. - Переліт і проживання 5 днів у клініці, документ - додається).

 

Тетяна молиться і сподівається зібрати цю суму. Хто може, хто знає, де ці гроші можна попросити, підкажіть і допоможіть по можливості!

 

Христос Воскрес!

 

Номер картки Приватбанку: 5577 2127 1678 8776. Тетяна Миколаївна, мобільний 0661392058

 

Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира зібрав кошти для лікування одинокої  матері з дитиною та закликає небайдужих долучилися до збору коштів на подальше обстеження

Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира зібрав кошти для лікування одинокої  матері з дитиною та закликає небайдужих долучилися до збору коштів на подальше обстеження