Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для багатодітних родин


26 січня 2018 року відбулася остання передача вживаних речей зібраних в рамках щорічної благодійної акції «Три мішечки» від Миколая до Водохреща – для багатодітних родин, якими опікується Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

 

Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для багатодітних родин



Нагадаємо, що з благословення духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та настоятеля Спасо-Преображенського собору на Терамках митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра було проведено щорічний благодійний проект «Три мішечки». Акція діяла від Миколая до Водохреща. Протягом цього періоду кожна небайдужа людина мала можливість стати так би мовити помічником святого Миколая, долучившись до благої справи вибравши кому саме хоче допомогти, а саме: «Мішечок для багатодітних сімей»; «Мішечок для дітей з туберкульозного диспансеру»; «Мішечок для безхатьків». «Три мішечки» - це особлива акція до якої долучаються усі охочі, хто прагне наслідувати своїм життям хороший приклад святого Миколая та може присвятити часточку свого часу для того, аби стати кращим, добрішим та своїм життям засвідчувати, що творити та примножувати добро це призначення кожної людини!

 

Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для багатодітних родин



Цього року в рамках акції проводився збір речей, одяг для дітей та дорослих, дитячі книги (розмальовки, пізнавальна література, казки), іграшки (конструктори, машинки, ляльки тощо), шкільна канцелярія (фломастери, краски, альбоми, зошити, олівці, пластилін) та засоби гігієни (зубна паста. мило, шампунь). Зібрані речі було передано в родини  де проживають «великі сім’ї» виховуючи по п’ятеро, семеро і навіть шістнадцять діточок. В цілому допомогу отримало більше, як півсотні дітлахів з родин підопічних Центру, яким потрібна була допомога.

 

Благодійна акція «Три мішечки» - передано речі для багатодітних родин


 
Також цього року колектив Просвітницького Центру виділив частину речей зібраних для багатодітних родин та надав допомогу – підтримку своєму партнеру столичній громадської організації Спілка багатодітних родин «Берегиня». Спілка об’єднала навколо себе багатодітні родини, членів сімей учасників бойових дій  та загиблих на Сході України, переселенців, а також родини, що виховують дітей-сиріт, дітей-інвалідів, прийомних  та обдарованих дітей. Сьогодні «Берегиня» налічує вже  більше 250 сімей, в яких виховуються більше 1000 дітей.

Організатори благодійної акції: Просвітницький Центр Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та клір Спасо-Преображенського собору. Детальніше тел. (098) 9992583 або (096)7903436.

Координатори та волонтери хочуть висловити усім людям, які допомогли в рамках благодійного проекту – “ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЄМО!” Нехай Вам Господь Бог поверне сторицею за вашу щедрість та небайдужість до дітей з туберкульозного диспансеру, людей похилого віку, багатодітних родин та безхатьків.