Пасхальна радість для онкохворих дітей

18 квітня 2018 року колектив Просвітницького Центру Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира організував благодійний захід з метою поділитися великодньою радістю з онкохворими дітками - пацієнтами Київської міської онкологічної лікарні. Цього дня в стінах дитячого відділення звучала авторська пісня та поезія пригощали смаколиками та звісно дарували подарунки. У концертній програмі взяли участь автори - виконавці о. Володимир Шинкарук та Олена Горнява із сином.

Пасхальна радість для онкохворих дітей

Зі символічної сцени звучали знані з дитинства дитячі пісні, а також сучасні пасхальні авторські твори.

Отець Володимир Шинкарук переможець та лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів православної авторської пісні. Активно займається просвітницькою діяльністю, проводить місіонерські концерти у місцях позбавлення волі, будинках для людей похилого віку та інших соціальних установах. Олена Горнява також вже багато років пише вірші та пісні, та по можливості долучається до благодійних акцій.

По завершені, як дорослі, так і маленькі слухачі, дякували організаторам за можливість хоч на деякий час відволіктись від важкої ситуації, яка зараз у їхньому житті. Онкологічні захворювання це дуже страшний діагноз, а особливо у дітей, які тільки починають пізнавати цей світ. Матимемо надію на Бога та Його милосердя на сцілення малечі та зміцнення їхньої віри, надії та любові до Всевишнього.

 

Пасхальна радість для онкохворих дітей