Духівник Фонду взяв участь у гала-концерті XІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Сонце ЗА нас!»


09-11 листопада 2018 року в Києві пройшов XІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої творчості "Сонце ЗА нас".

 

Духівник Фонду взяв участь у гала-концерті XІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Сонце ЗА нас!»

Фестиваль був започаткований з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира у 2011 році, а нині існує за сприяння ГО «Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира», за інформаційної підтримки Міністерства культури України, за підтримки ТОВ «ТМО «Ліко-Холдінг» та БФ «Рідне місто моє» та за підтримки Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації.

Цьогорічний ХІ фестиваль-конкурс зібрав понад 350 творчих дітей зі всіх куточків України.

В рамках заходу юні виконавці отримують, серед іншого, і кваліфіковану консультацію провідних діячів культури (членів журі та незалежних експертів фестивалю-конкурсу), що сприяє їхньому подальшому творчому розвитку. В Україні проект «Сонце ЗА нас!» має неабияку популярність передусім завдяки професійному підходу до справи. До складу журі конкурсу входять провідні діячі мистецтв України — викладачі вищих навчальних закладів, композитори, продюсери, зірки українського шоу-бізнесу.

 

Духівник Фонду взяв участь у гала-концерті XІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Сонце ЗА нас!»

 

11 листопада відбувся Гала-концерт фестивалю-конкурсу, у якому взяв участь духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира та духівник фестивалю митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, який благословив організаторів, переможців та учасників конкурсу на подальші звершення.

Директор конкурсу – Дар'я Кириченко висловила слова вдячності за постійну підтримку проекту та символічно нагородила «сонячним» орденом владику від імені всіх творчих дітей-учасників.

Цього річ, за Гран-Прі та головний приз – поїздку на Міжнародний творчий проект «Сонце ЗА нас! У Грузії - діти змагалися у батлах. Приймали участь 6 найкращих вокалістів. Перемогу здобула 13-ти річна дівчина – Христина Старікова з міста Димитрів.

Смачним партнером конкурсу стала молочна фірма «Фавор», діти отримали смачні йогурти. Всі учасники, на згадку про яскраву подію, отримали чашки від «Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира».

До зустрічі на ХІІ Всеукраїнському  фестивалі-конкурсі  вокалістів "Сонце ЗА нас!"