Директор Слов’янської школи №6 розповіла Блаженнішому Митрополиту Онуфрію про те, як Фонд допомагає дітям із зони АТО


Директор Слов’янської школи №6 розповіла Блаженнішому Митрополиту Онуфрію про те, як Фонд допомагає дітям із зони АТО

16 жовтня 2016 року, після відвідання Музею Блаженнішого Митрополита Володимира, директор загальноосвітньої школи №6 міста Слов’янська Донецької області Наталія Дубровська, разом зі своїми учнями приїхала до резиденції Предстоятеля УПЦ.

Через канцелярію передала лист на ім’я Блаженнішого, у якому розповіла про те, як Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира, разом із Державної спеціальною службою транспорту, опікується школою, що була зруйнована під час боїв на горі Карачун, а також дітьми, які на власні очі бачили страхіття війни.

«Одного разу завітав до нашої школи Митрополит Олександр. Він приїхав не з пустими руками, привіз дітям солодощі, іконки, хрестики, благословення Боже. Владика оглянув школу і вирішив нею опікуватися, його вразили зажурені очі дітей. З цих пір і зав’язалася тісна дружба між Митрополитом та дітьми школи», - зокрема, зазначила Наталія Іванівна.

Насамкінець, від імені вчителів і батьків, вона висловила подяку Блаженнішому, з благословення якого архієреї УПЦ (зокрема, митрополит Олександр) опікуються мирними жителями зони АТО.